Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Soleil velgen

De velgen van Soleil worden als meer dan 30 jaar door een top team ontwikkeld. Dankzij de goede samenwerking tussen ontwerp- en productieteams van Soleil wordt de kennis van creativiteit, kennis en vaardigheden gecombineerd om tot het beste resultaat te komen. Wilt u ook velgen van Soleil aanschaffen? Bekijk ons aanbod Soleil velgen en bestel direct!

De combinatie van opvallende designs, geavanceerde productie en hoge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat Soleil een belangrijke speler is op het gebied van lichtmetalen velgen. 

 

Bekijk ons aanbod Soleil velgen. 

 

Bestel Soleil velgen in onze webshop

Bij Leo's velgen weet u zeker dat u de velgen vindt die bij je past. Naast Soleil velgen beschikken wij over een breed assortiment aan verschillende andere velgenmerken, zoals BBS, Dezent en Extreme velgen. U bestelt de velgen gemakkelijk in onze webshop, waarbij we een leveringstijd van 48 uur hanteren, mits de velgen op voorraad zijn. Ook kunt er voor kiezen om de velgen en banden direct te laten plaatsen in onze garage in Dirksland. Vul nu de velgenconfigurator hierboven in om uw set velgen uit te zoeken.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.