Menu

Banden

Wij garanderen dat uw banden passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende banden
Zoek op auto
Zoek op maat

Banden online bestellen, lokaal monteren

 

Bent u op zoek naar nieuwe banden? U kunt ze heel makkelijk online voor uw auto uitzoeken, bestellen en in onze werkplaats laten monteren. We hebben goedkope velgen in ons aanbod, maar ook velgen van bekende merken. Zo vindt u banden van Michelin, Continental, Goodyear, Vredestein en vele andere merken in onze webshop. Zoek eenvoudigweg op uw merk en type auto of kenteken en geef aan welke velgmaat u wilt. Bij alle lichtmetalen velgen leveren we ook de benodigde bouten en centreerringen. Uw velgen zijn dus klaar voor montage.

Winterbanden met velg

Bent u op zoek naar winterbanden? Dan kunt u die gemakkelijk met velgen bij ons bestellen. Het is goed om een extra set wielen te hebben, in plaats van alleen winterbanden. Autobanden zijn er namelijk niet bij gebaat om steeds van velg te moeten wisselen. Bij Leo's Autoservice kunt u uw extra set banden laten op slaan in ons bandenhotel. Als het winterseizoen weer aanbreekt, kunt u snel uw winterset laten monteren en uw auto is helemaal klaar voor de winter. 

Zomerbanden met velg

Bent u op zoek naar zomerbanden? Dan kunt u die gemakkelijk met velgen bij ons bestellen. Het is goed om een extra set wielen te hebben, in plaats van alleen zomerbanden. Autobanden zijn er namelijk niet bij gebaat om steeds van velg te moeten wisselen. Bij Leo's Autoservice kunt u uw extra set banden laten op slaan in ons bandenhotel. Als het zomerseizoen weer aanbreekt, kunt u snel uw zomerset laten monteren en uw auto is helemaal klaar voor de zomer. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Team Leo's Autoservice staat u graag te woord.

 

Banden online bestellen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Online afspraak maken bij Leo’s Autoservice kan via deze button.

AFSPRAAK MAKEN

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN

U kunt ook via de telefoon een
afspraakmaken bij Leo’s Autoservice. Bel
dan naar:

0187 - 600199