Menu

Banden

Wij garanderen dat uw banden passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende banden
Zoek op auto
Zoek op maat

Online bestellen, lokaal monteren

We hebben stalen velgen, lichtmetalen velgen en supersportieve velgen.
Voor velgen geldt hetzelfde als voor onze autobanden. Je kunt ze heel makkelijk online voor jouw auto uitzoeken, bestellen en in onze werkplaats laten monteren. We hebben goedkope velgen in ons aanbod, maar ook velgen van bekende merken. Zoek eenvoudigweg op jouw merk en type auto of kenteken en geef aan welke velgmaat je wilt. Bij alle lichtmetalen velgen leveren we ook de benodigde bouten en centreerringen. Jouw velgen zijn dus klaar voor montage.

Winterbanden met velg

Ben je op zoek naar winterbanden? Dan kun je die gemakkelijk met velgen bij ons bestellen. Het is goed om een extra set wielen te hebben, in plaats van alleen winterbanden. Autobanden zijn er namelijk niet bij gebaat om steeds van velg te moeten wisselen. Bij jouw garage kun je je extra set banden waarschijnlijk eenvoudig en voordelig laten opslaan. Als het winterseizoen weer aanbreekt, kun jij snel je winterset onder je auto laten monteren en ben je helemaal klaar voor de winter. Heb je nog vragen over onze velgen? Neem dan contact op met ons! We helpen je graag verder.

 

Zomerbanden met velg

Ben je op zoek naar zomerbanden? Dan kun je die gemakkelijk met velgen bij ons bestellen. Het is goed om een extra set wielen te hebben, in plaats van alleen zomerbanden. Autobanden zijn er namelijk niet bij gebaat om steeds van velg te moeten wisselen. Bij jouw garage kun je je extra set banden waarschijnlijk eenvoudig en voordelig laten opslaan. Als het zomerseizoen weer aanbreekt, kun jij snel je zomerset onder je auto laten monteren en ben je helemaal klaar voor de zomer. Heb je nog vragen over onze velgen? Neem dan contact op met ons! We helpen je graag verder.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Online afspraak maken bij Leo’s Autoservice kan via deze button.

AFSPRAAK MAKEN

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN

U kunt ook via de telefoon een
afspraakmaken bij Leo’s Autoservice. Bel
dan naar:

0187 - 600199