Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Oxigin velgen

Het kenmerkende aan Oxigin velgen is het kleurgebruik. De velgen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zijn echte tuningvelgen. Het merk heeft naast zijn uitgesproken modellen ook eenvoudigere velgen.  Daarnaast zijn de Oxigin velgen vrij grote velgen. Voor iedereen is wel een bijpassende Oxigin velg te vinden. Bij Leo's Autoservice heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende Oxigin velgen. Bekijk ons aanbod Oxigin velgen hieronder en kies direct uw velgen!

Oxigin velgen

Bestel uw Oxigin velgen gemakkelijk online

Bij Leo's velgen bent u aan het juiste adres voor uw lichtmetalen velgen en banden. Het is mogelijk om de velgen eenvoudig online te bestellen en snel bij u thuis te leveren. Ook kunt u kiezen om de velgen te laten monteren in onze garage in Dirksland. Heeft u vragen over onze diensten of ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod Oxigin velgen.

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.