Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Dezent velgen bij Leo's Autoservice

 

Uw auto personaliseren met mooie velgen? Kies dan voor een van de vele Dezent velgen uit het uitgebreide assortiment velgen van Leo’s Autoservice. De lichtmetalen Dezent velgen worden in Duitsland geproduceerd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Benieuwd of de Dezent velgen ook onder uw personenauto passen? Bekijk ons aanbod Dezent velgen of vul de online velgen configurator in. 

 

Ontdek het assortiment Dezent velgen in de webshop!

 Dezent velgen

Dezent velgen: Prijs-kwaliteit velgen uit Duitsland

Dezent is een oorspronkelijk Duits bedrijf uit de regio Sauerland. De prachtige lichtmetalen Dezent velgen zijn tot stand gekomen in het hart van de metaalindustrie. De lichtmetalen exemplaren brengen vele voordelen met zich mee. Zo zijn ze minder gevoelig voor trilling en onbalans. Dat zorgt voor een betere wegligging van uw auto en meer rijplezier!

 

De velgen van Dezent zijn verkrijgbaar van 15 inch tot en met 18 inch. Daarnaast zijn de Dezent velgen geschikt voor vrijwel ieder automerk. Dezent velgen zijn samengesteld uit een combinatie van functionaliteit, kwaliteit en prachtig design. Daarbij zijn de Dezent velgen verkrijgbaar in prachtige kleuren:

Ben je benieuwd naar de designs en kleuren? Neem dan een kijkje in de collectie Dezent velgen bij Leo’s Autoservice.

 

Groot assortiment velgen bij Leo's Autoservice

Buiten Dezent velgen beschikt Leo’s Autoservice ook over een heleboel andere velgen merken. Alle velgen binnen ons uitgebreide aanbod zijn van hoge kwaliteit. Welk merk het beste bij u past, ligt aan uw wensen. Wij helpen u graag om hierachter te komen. Een aantal van de merken die wij aanbieden zijn:

 

Dezent velgen kopen bij Leo's Autoservice

Bij Leo’s Autoservice bestelt u velgen gemakkelijk in de webshop. Naast velgen beschikken wij ook over een ruim assortiment aan autobanden. Heeft u geen idee welke velgen en banden u nodig heeft? Geen probleem! U kunt gebruikmaken van de online velgen configurator op onze website. Mocht u toch nog vragen hebben, twijfel niet en neem contact op met Leo’s Autoservice of bel naar 0187-600199!

 

Online velgen of banden bestellen? Bekijk de webshop van Leo's Autoservice!