Menu

Banden

Wij garanderen dat uw banden passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende banden
Zoek op auto
Zoek op maat

Zomerbanden


Bij Leo's Velgen bieden we een uitgebreid assortiment zomerbanden aan, zodat u met vertrouwen de weg op kunt tijdens de warmere dagen. Met onze hoogwaardige selectie zomerbanden bent u verzekerd van uitstekende grip en topprestaties, zowel op droge als natte wegen.

Bekijk zomerbanden in onze webshop

De voordelen van zomerbanden

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7 °C. Deze banden zijn ontwikkeld om een optimale grip en levensduur te bieden bij zomerse temperaturen. Doordat het in de zomer warmer is, kan de band van een zwaardere/hardere rubbersamenstelling gemaakt worden. Door deze hardere samenstelling heeft u met een zomerband een lagere rolweerstand en dus ook een lager benzineverbruik. Zomerbanden zijn goedkoper en zullen ook langer meegaan vergeleken met winterbanden, dat is dus goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

De voordelen van zomerbanden op een rij:

  • Zomerbanden zijn goedkoper
  • Zomerbanden slijten minder snel
  • Zomerbanden geven optimale grip
  • Zomerbanden hebben een lagere rolweerstand en besparen daardoor brandstof


In onze webshop vindt u allerlei soorten zomerbanden. Van gerenommeerde A-merken, zoals Michelin, Bridgestone, Continental en Goodyear, tot B- en C-merk autobanden in het goedkopere segment. Naast zomerbanden bieden we ook all season en winterbanden aan in de webshop.

 

zomerbanden

 

Zomerbanden bestellen bij Leo’s Velgen

Leo's Velgen is dé webshop voor het vinden van de perfecte zomerbanden. Met onze handige configurator kunt u eenvoudig de juiste zomerbanden voor uw voertuig vinden. Bovendien profiteert u van onze pasgarantie, dus bent u verzekerd van banden die passen onder uw auto.


U kunt de banden met snelle levering bij u thuis laten bezorgen of kiezen voor monteren en balanceren in de werkplaats. Wacht niet langer en bestel uw zomerbanden in onze
webshop. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Dirksland.


Heeft u zelf geen plek voor de opslag van uw extra setje banden? Leo's Autoservice heeft een
bandenhotel waar wij voor u uw bandenset kunnen opslaan.

 

Vind hier uw nieuwe zomerbanden