Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Brock velgen bij Leo's Autoservice


Bent u op zoek naar velgen van superieure kwaliteit? Dan zijn de velgen van Brock iets voor u! Brock velgen bevinden zich in het hogere segment en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Benieuwd of de Brock velgen onder uw auto passen? Neem dan een kijkje in de webshop!

Bekijk hier de Brock velgen in de webshop

Brock velgen: velgen van Duitse kwaliteit

brock-velgen

Het Duitse merk Brock is een ster in het ontwerpen en produceren van de velgen. Zo heeft elke Brock velg een uniek design en is het gemaakt van Duitse kwaliteit. Met het motto "stilstand is achteruitgang" staan technologische innovaties centraal. Brock maakt gebruik van geoptimaliseerde en verbeterde machines in hun productieproces, waardoor het bedrijf in staat is om het gebruik van energie, water en grondstoffen te verminderen.

De velgen van Brock zijn geschikt onder verschillende voertuigen en geven uw auto een luxe look. Brock velgen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende inchmaten en zijn uitermate geschikt voor het rijden in de winter. Ook zijn de Brock velgen beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zilver, zwart, brons en wit. Wanneer u bovendien de keuze maakt voor Brock velgen bij Leo’s Autoservice, geniet u van 100% pasgarantie!

Koop uw banden en velgen bij Leo's Autoservice

Ook is er de mogelijkheid om banden online te bestellen. Bekijken welke banden en velgen bij uw auto passen? Gebruik dan onze configurator! In deze configurator vindt u een groot aanbod aan banden en velgen, waaronder de Brock velgen. 

In de onderstaande video staat uitleg over het gebruik van de configurator en hoe u de beste banden en velgen vindt die bij u passen. Heeft u nog vragen of twijfels, neem dan contact met ons op of bel naar 0187-600199. Wilt u liever advies op maat? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Dirksland.

 

Online velgen of banden bestellen? Bekijk de webshop van Leo's Autoservice!