Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

AEZ velgen bij Leo's Autoservice

 

Bent u op zoek naar een fris setje velgen? Dan zit u bij Leo’s Autoservice goed! Met keuze uit een ruim assortiment aan velgen zit er altijd wel iets tussen, maar voor echte Duitse kwaliteit moet u bij AEZ velgen zijn. AEZ is de specialist is het produceren van lichtmetalen velgen.

 

Bekijk hier de AEZ velgen in de webshop!

  

AEZ-velgen

AEZ velgen: lichtmetalen velgen van Duitse kwaliteit

AEZ velgen zijn gebaseerd op designkracht, innovatie en zeer goede kwaliteit. Zij ontwikkelen klassieke design-wielen, maar ook speciale velgen voor Duitse grootheden zoals Audi, BMW en Mercedes. De AEZ velgen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er is keuze uit:

Al deze kleuren maken het mogelijk om een bijpassende set te bemachtigen die mooi past bij jouw auto. Bij Leo’s Autoservice vindt u ook een uitgebreid aanbod aan stijlen van AEZ velgen. Van velgen met een verfijnde uitstraling tot sportieve of robuuste velgen. Daarnaast zijn AEZ velgen ook geschikt voor SUV’s en 4x4 wagens. Wilt u het volledige assortiment AEZ velgen bekijken? Neem snel een kijkje in onze webshop!

 

Groot assortiment velgen bij Leo's Autoservice

Het assortiment van Leo’s Autoservice gaat verder dan AEZ velgen. Maar liefst 39 verschillende velgen merken zijn opgenomen in ons uitgebreide assortiment. Een aantal van deze merken zijn:

Zit het merk wat u zoekt er niet tussen? Geen probleem! Neem een kijkje in onze webshop en bekijk alle andere merken die Leo’s Autoservice aanbiedt.

 

AEZ velgen kopen bij Leo's Autoservice

Niet alleen voor AEZ velgen kunt u terecht bij Leo’s Autoservice. Ook voor autobanden en andere velgen merken kunt u onze webshop bezoeken. Vindt u het lastig om deze online te bestellen? Wij beschikken over een online velgen en banden configurator. Zo weet u precies welke banden en velgen bij uw auto passen. Mocht u toch nog vragen hebben? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op via 0187-600199. Onze collega’s van Leo’s Autoservice helpen u graag!

 

Online velgen of banden bestellen? Bekijk de webshop van Leo's Autoservice!