Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Velgen bij Leo’s Autoservice

 

Is uw auto toe aan een vernieuwende uitstraling? Kies dan voor de velgen van Leo’s Autoservice. Met onze diversiteit aan velgen merken kiest u voor een mooie afgewerkte lichtmetalen velg, wat zorgt voor een stralende auto! Wij zijn dé specialist in lichtmetalen velgen, stalen velgen en aluminium velgen. U kunt aan ons uw wensen kenbaar maken, dan helpen wij u bij het vinden van de perfecte velgenset. 

 

Bekijk onze velgen in de webshop!

Voordelen van autovelgen

Leo Autoservice velgen

Het kiezen voor velgen onder uw auto in plaats van wieldoppen, heeft vele voordelen. Ten eerste verlengen autovelgen de levensduur van uw banden en remmen, doordat velgen bijdragen aan een betere warmteafvoer. Ook de kans op corrosie is bij autovelgen kleiner, waardoor de velgen langer mee zullen gaan.

 

Bovendien is uw auto meer in balans en is de maatvoering nauwkeuriger wanneer u kiest voor autovelgen. Uiteraard dragen autovelgen ook bij aan de uitstraling van uw auto. Met het diverse aanbod in de webshop van Leo’s Autoservice geeft u uw auto een sportieve, elegante of tijdloze uitstraling!

Meer informatie over autovelgen

Bent u benieuwd welke autovelgen het beste bij uw auto passen, dan informeren wij u hier graag over. U bent van harte welkom in onze showroom, zodat u een beeld krijgt van alle mogelijkheden. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel. Bovendien staat ons team van specialisten voor u klaar om uw nieuwe autovelgen snel en vakkundig te monteren. Maak een afspraak of bel naar 0187-600199 zodat wij u direct te woord kunnen staan.

Velgen bestellen bij Leo’s Autoservice

Bij Leo’s Autoservice vindt u een rijk assortiment aan velgen merken die bijdragen aan de uitstraling van uw auto. Voor zowel banden als velgen kunt u gebruikmaken van onze configurator. Hierdoor vindt u bijpassende velgen of banden bij uw auto! 

 

In onderstaande video kunt u zien hoe u de juiste banden of velgen kunt vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, neem dan gerust contact op of bel ons via 0187-600199


 

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Online afspraak maken bij Leo’s Autoservice kan via deze button.

AFSPRAAK MAKEN

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN

U kunt ook via de telefoon een
afspraakmaken bij Leo’s Autoservice. Bel
dan naar:

0187 - 600199