Menu

Banden

Wij garanderen dat uw banden passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende banden
Zoek op auto
Zoek op maat

All season banden 

 

Bij Leo's Velgen begrijpen we dat het kiezen van de juiste banden cruciaal is voor de prestaties en de veiligheid van uw voertuig. All season banden zijn de ideale oplossing voor bestuurders die gemak en flexibiliteit in alle weersomstandigheden wensen. Deze banden zijn ontworpen om te presteren in zowel zomerse hitte als winterse kou, waardoor u het hele jaar door met vertrouwen kunt rijden. Benieuwd welke all season autobanden onder uw voertuig passen? Vul dan onze bandenconfigurator in.

 

Bekijk all season banden in onze webshop

De voordelen van all season banden

All season banden, ook wel bekend als vierseizoenenbanden, zijn speciaal ontworpen om te presteren in verschillende weersomstandigheden. Ze combineren de goede eigenschappen van zomer- en winterbanden. Als u kiest voor all season banden, dan kiest u voor de volgende voordelen:

 

  1. Seizoensonafhankelijk: All season banden zijn ontworpen om te presteren in diverse weersomstandigheden, waardoor u het gedoe van seizoenswissels vermijdt. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, deze banden bieden consistentie en grip.
  2. Veiligheid: All season banden zijn voorzien van geavanceerde rubbermengsels en profielen die zorgen voor een goede grip op natte, gladde en droge wegen. Dit verhoogt de veiligheid, vooral in onverwachte weersomstandigheden.
  3. Kostenbesparing: Door te investeren in all season banden, vermijdt u de kosten van het wisselen tussen zomer- en winterbanden. Bovendien gaan goed onderhouden all season banden langer mee.

 

Twijfelt u welke soort banden, zomerbanden, winterbanden of all season banden, het beste u passen? Wij adviseren u graag! Neem contact op via 0187-600199 of kom langs in onze werkplaats.

Leo's Velgen: specialist in banden en velgen

Bij Leo's Velgen bieden we een breed assortiment all season banden van topmerken die aan uw behoeften en budget voldoen. Wij hebben onder andere all season banden van Continental, Michelin, Goodyear, Hankook en Pirelli in ons assortiment. Naast banden hebben we ook een uitgebreide collectie velgen in onze webshop. Voor een nieuwe velgen + banden set bent u bij Leo’s Velgen aan het juiste adres.

 

Om de keuze voor nieuwe banden en velgen zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we voor u een online banden- en velgenconfigurator ontwikkeld. Door te zoeken op uw voertuig of kenteken ontdekt u eenvoudig welke banden en velgen bij uw auto passen. Vervolgens kunt u direct uw bestelling plaatsen in onze webshop. Gemakkelijk, snel en voordelig!

 

Vul de banden- en velgenconfigurator in

 

 

All season autobanden