Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

RC-Design velgen

Wanneer u op zoek bent naar goed betaalbare velgen, kiest u voor RC-Design velgen! De velgen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Bij Leo's Autoservice kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende RC-Design velgen. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel direct uw velgen!

RC-Design velgen stralen Duitse kwaliteit uit. Het merk is een dochteronderneming van het grotere velgenmerk Brock, waardoor de velgen vergelijkbaar zijn met elkaar. De RC-Design velgen zijn minder opzichtig dan de Brock velgen en dat maakt ze erg in trek. Het assortiment van RC-Design velgen is zeer uitgebreid. Er zal dus altijd wel een velg te vinden zijn die bij jouw wensen past. Er zijn zelfs velgen met een titanium kleur, wat exclusief is in de velgenwereld!

RC-Design velgen

Zijn RC-Design velgen geschikt voor winterbanden?

RC-Design heeft verschillende modellen ontwikkeld die geschikt zijn voor winterbanden. Doordat de velgen in goedkopere segment behoren heeft u een prachtige set velgen en winterbanden voor een voordelige prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel nu RC-Design velgen in onze webshop

Bij Leo's velgen weet u zeker dat u slaagt! Wij zijn namelijk dé velgen en bandenspecialist in de regio van Zuid-Holland. Naast RC-Design velgen leveren wij een ruim assortiment van andere soorten velgen, zoals BBS, MAK en GMP. U besteld uw velgen gemakkelijk bij ons in de webshop, waarbij wij streven naar een levertijd van 48 uur mits uw bestelde velgen op voorraad zijn. U kunt uw velgen ook bij ons bestellen en vervolgens laten monteren bij onze garage in Dirksland.

 

Bekijk hier ons aanbod RC-Design velgen.

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.