Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Dotz velgen

Houdt u van auto tuning? Dan zijn de Dotz velgen uiterst geschikt. Dotz velgen zijn eigenzinnige velgen. Niet alleen de standaard velgen, maar ook de mogelijkheid om uw eigen Dotz velgen samen te stellen, maken de Dotz velgen zeer populair. Dotz velgen zijn gemaakt in Oostenrijk waarbij race en snelheid de inspiratiebronnen zijn. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor tuning.

Dotz velgen

Het grote voordeel van Dotz velgen zijn dat ze voor bijna elke auto geschikt zijn. Denk hierbij aan personenauto's, 4x4's, SUV's en busjes. De belangrijkste reden om voor Dotz velgen te kiezen is vanwege de trendy velgen die voorzien zijn van topkwaliteit. Onze velgen zijn beschikbaar van 15 inch t/m 20 inch.

 

Bekijk snel ons aanbod Dotz velgen of vul de velgenconfigurator hierboven in!

Bestel Dotz velgen bij Leo's 

Leo's velgen is dé velgenspecialist als het aankomt op bijvoorbeeld Dotz, BBS, GMP en Monaco velgen. U kunt bij ons gemakkelijk bestellen op onze webshop en kiezen of wij ze monteren of ze bij u thuis worden bezorgd. De keus is geheel aan u! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.