Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Extreme velgen

 

Altijd al stoere velgen onder uw auto willen hebben, maar niet genoeg geld gehad om nieuwe velgen te kunnen kopen? Kies dan nu voor de Extreme velgen bij Leo's Autoservice! De velgen vallen in het goedkopere segment, maar hebben toch een degelijk en stijlvolle uitstraling. Koop uw Extreme velgen bij Leo's Autoservice en u rijdt er stijlvol bij! Bekijk ons assortiment of vul de velgenconfigurator in.

Extreme velgen
 

Koop uw Extreme velgen bij Leo's velgen

Leo's velgen is uw velgenspecialist in de regio van Zuid-Holland. We zijn al jaren expert op het gebied van velgen, banden, tuning en algemeen onderhoud. Bestel onze Extreme velgen gemakkelijk op onze website en laat ze indien gewenst monteren bij onze garage in Dirksland. Heeft u vragen over onze producten of diensten. Neem dan gerust contact met ons op.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.