Menu

MICHELIN E-PRIMACY

 

Een brandstofbesparende(1)(5) band met een lage CO2 emissie(5)

MICHELIN e.PRIMACY zet de belofte van de MICHELIN Energy Saver-banden voort, een baanbrekend gamma banden met laag brandstofverbruik(9). Bespaart u geld en verlaagd brandstofkosten met tot € 80 en verkleind tegelijkertijd uw CO2-voetafdruk met tot 174 kg CO2 gedurende de levensduur van de band(1)(5). Profiteer van het laagste brandstofverbruik en de laagste CO2-uitstoot in zijn categorie(1)(2). De Energy Passive Compound vermindert energieverlies. De dunne gordel bevat minder grondstoffen en verbetert het brandstofverbruik voor milieuvriendelijker rijden(9).

 
4w 483 tire michelin e primacy en benefit 1

Soepele en stressvrije rit met een elektrische auto

Geniet van een stressvrij elektrisch rijden met de MICHELIN e·PRIMACY band, die de actieradius van uw auto gemiddeld tot 7% ??verbetert(3). Dit komt overeen met ongeveer 30 kilometer meer voor een elektrische auto met een geschatte actieradius van 400 km. De nieuwe hermetisch dichte Energy AirShield Compound vermindert de energiedissipatie terwijl de CoolRunning zijwand minder energie absorbeert tijdens het doorbuigen, waardoor de actieradius van uw elektrische auto toeneemt.

4w 483 tire michelin e primacy en benefit 2

Een hoog veiligheidsniveau, van begin tot einde.

Ervaar een hoog veiligheidsniveau met de eco-ontwikkelde MICHELIN e·PRIMACY band. Deze innovatieve band met U-vormige groeven zorgt voor een  hoge waterafvoer tijdens het gehele bandenleven. Zelfs na 30.000 kilometer  is de remweg van de MICHELIN e·PRIMACY-band nog steeds korter dan de maximale remweg die goedgekeurd wordt om een ??nieuwe band te homologeren(7). Gemoedsrust voor u en uw gezin tijdens uw reizen bij regenachtig weer!

4w 483 tire michelin e primacy en benefit 3

Uitstekende levensduur(4).

Kies de MICHELIN e·PRIMACY-band voor uitstekende levensduur(4). De MaxTouch Construction technologie maximaliseert het contactoppervlak met het wegdek voor een betere verdeling van de kracht tijdens accelereren, remmen en het nemen van bochten, waardoor de band langer meegaat zonder in te leveren op andere prestaties. Profiteer van het uitstekende kilometerrendement van deze duurzame band.