Menu

Wij leveren en monteren trekhaken 

Een trekhaak aan uw auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles mee trekken en dragen. Bijvoorbeeld een caravan in de vakantie, een fietsendrager of zware, grote spullen met behulp van een aanhangwagen. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Leo's Autoservice adviseert u graag over de beste trekhaak voor uw auto en situatie. 

Verschillende soorten trekhaken

Er zijn verschillende soorten trekhaken. Afhankelijk van het type auto kun je kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegklapbare trekhaak. 

 • Vaste trekhaak
  Een vaste trekhaak kan niet worden verwijderd. Deze trekhaak zit altijd vast aan de auto en is altijd zichtbaar. Omdat de trekhaak aan de auto zit vast, is de trekhaak zeer sterk. Handig is dat de trekhaak altijd klaar is voor gebruik. Een vaste trekhaak is ideaal als u de trekhaak regelmatig gebruikt. Bijvoorbeeld voor uw aanhangwagen of caravan.
 • Afneembare trekhaak
  Een afneembare trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als uw een vaste trekhaak niet mooi vindt. Wij monteren een systeem aan uw auto, hierop zet u de trekhaak vast wanneer u de trekhaak wilt gaan gebruiken. 
 • Wegdraaibare trekhaak
  Dit is de meest comfortabele trekhaak. De trekhaak zie u niet, maar hij zit wel snel bij de hand. De kop van de trekhaak is permanent gemonteerd, maar kan makkelijk onder uw auto worden weggedraaid. Zo blijft de trekhaak onzichtbaar, als uw de trekhaak niet gebruikt en zo kunt u genieten van het design van uw auto. De wegdraaibare trekhaak combineert de voordelen van de vaste trekhaak en de afneembare trekhaak. Maar dit is slechts voor een beperkt aantal automodellen beschikbaar. 

Kabelset

Er zijn twee soorten kabelsets:

 • Kabelset 7-polig
  Dit is de meest voorkomende kabelset. Deze set wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangers en fietsendragers. Met deze set geef je alle basisfuncties door die bij je auto en de elektriciteit horen.
 • Kabelset 13-polig
  Heb je een caravan? Dan kan het beter zijn om voor een 13-polige kabelset te kiezen. Zodat je een optimale connectie hebt tussen de auto en je caravan.


Kosten monteren

De prijs voor het laten monteren van een trekhaak onder uw auto hangt van een aantal factoren af. Welke auto u bezit en welke soort trekhaak u eronder wilt. Wij maken graag een scherpe prijs voor u! 

 

Heeft u vragen of wilt u advies? Leo's Autoservice helpt u graag!