Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Tomason velgen

Tomason heeft zich sinds 1980 op de markt gezet door velgen van kwaliteit en prachtige designs te leveren. De velgen worden in Duitsland gemaakt en zijn TÜV gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u goede velgen aanschaft. Verder zijn het velgen die opvallen en ook geschikt zijn voor bredere wielen. Naast de opvallende velgen, bestaan de Tomason velgen ook uit sportieve designs. Alle modellen zijn gericht op Duitse automerken, zoals Audi, BMW en Volkswagen. Wilt u meer weten over de Tomason velgen of wilt u direct Tomason velgen aanschaffen? Bekijk dan onze webshop.

Tomason velgen

Bestel uw Tomason velgen direct in onze webshop

Onze velgen bestaan niet alleen uit Tomason velgen, maar ook uit breed scala aan andere bekende velgenmerken, zoals GMP, RC-Design en Mak. In onze webshop bestelt u gemakkelijk uw velgen en indien gewenst monteren wij de velgen voor u in onze garage in Dirksland.

 

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.