Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Rial velgen

Rial is een grote velgenleverancier uit Duitsland. De velgen zijn zowel geschikt voor de zomer als de winter! Alle velgen van Rial worden volgens de strenge kwaliteitseisen gemaakt, waardoor ze een TÜV-goedkeuring en het KBA-keurmerk hebben. Hiernaast maken ze strakke en goed geprijsde velgen, die erg populair zijn op de markt. Wilt u ook velgen van Rial aanschaffen? Bekijk ons aanbod Rial velgen en bestel direct!

Het assortiment van Rial velgen is zeer uitgebreid. Het merk heeft zeker 17 verschillende modellen waaronder: Catania, Zamaro, Milano en Campo. Bij Leo's velgen heeft u een ruime keuze uit Rial velgen. Bovendien hebben we verschillende andere merken in ons assortiment, zoals AEZ, Dezent en RC-Design. U besteld uw velgen gemakkelijk bij ons in de webshop, waarbij wij streven naar een levertijd van 48 uur mits uw bestelde velgen op voorraad zijn. U kunt uw velgen ook bij ons bestellen en vervolgens laten monteren bij onze garage in Dirksland. 

 

Bekijk hier ons aanbod Rial velgen.

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.