Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Inchmaten: kies je juiste velgmaat!

De keuze van de juiste inchmaat, ook wel velgmaat genoemd, is steeds vaker een keuze van smaak. Groter is beter en opvallender. Let wel op dat u de juiste inchmaat kiest, want te grote velgen kunnen schade toebrengen aan uw auto. Bij Leo’s autoservice weten we precies welke inchmaten onder welke auto’s passen. Zoek een mooie set autovelgen in onze online velgenshop en wij adviseren u graag over de inchmaat voor uw auto.

Grote inchmaten zijn stoer

Bij Leo’s Autoservice zijn we bezeten van auto’s met mooie en grote velgen. 17 en 18 inch velgen zijn momenteel de meest populaire velgen. Een set grote velgen geven uw auto een heel nieuw karakter. Wilt u weten welke inchmaten geschikt zijn voor uw auto? Vraag ons om vrijblijvend advies!

Alle inchmaten op een rij

Er zijn verschillende inchmaten en voor iedere auto is er geschikte set velgen. In onze velgenshop vindt u de standaard velgen: 13 inch14 inch15 inch, 16 inch en 17 inch. Maar ook voor de grotere inchmaten kunt u bij ons terecht, zoals 18 inch, 19 inch20 inch, 21 inch en 22 inch. Bent u echt op zoek naar het grotere werk, dan bieden wij ook velgen in 24 inch t/m 26 inch. Voor specifieke aanvragen verwijzen wij u graag naar ons aanvraagformulier.

Kijk in onze online velgenshop

Voor ons assortiment lichtmetalen velgen verwijzen wij u graag naar onze online velgenshop. Heeft u een leuke velg kunnen vinden? Dan doen wij u graag een leuke aanbieding!