Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Deze pagina is niet actief en wordt niet meer onderhouden. De informatie die getoond wordt kan derhalve achterhaald zijn!

Via de navigatie bereikt u de actuele pagina's van onze website.

WSP velgen

Met de juiste lichtmetalen velgen geeft u uw auto een unieke uitstraling. Wilt u zeker zijn van hoge kwaliteit en eersteklas uitstraling dan zijn WSP velgen een prima keuze. Deze velgen worden gemaakt voor specifieke automerken, waaronder Audi, Fiat, Ford, Honda, Jaguar en Porsche. Bij Leo’s Autoservice vindt u een uitgebreid aanbod WSP velgen die stuk voor stuk prachtig zullen staan onder uw auto of SUV.

WSP velgen door Leo’s Autoservice

Al onze monteurs hebben een grenzeloze passie voor alles wat met auto’s te maken heeft. In de afgelopen jaren hebben wij talloze WSP velgen onder auto’s gemonteerd. Dit doen we ook graag met alle enthousiasme voor u. In de tijd dat wij de velgen monteren, kunt u in onze showroom genieten van een heerlijk kopje verse koffie.

Laat u informeren over WSP velgen

Heeft u uw keuze al gemaakt of bent u benieuwd welke WSP velgen wij zouden adviseren voor onder uw auto? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U kunt ons contactformulier invullen om meer informatie aan te vragen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 0187 - 60 01 99. Leg al uw vragen over WSP velgen gerust aan ons voor, zodat wij u kunnen informeren en adviseren.

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.