Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

TEC-velgen

TEC-velgen staan voor stabiliteit, lichte velgen en een uitstekende afwerking. Het bedrijf TEC valt onder het bedrijf ASA en bestaat al sinds 1990. De TEC-velgen zijn wat extravaganter dan die van ASA, waardoor het een optimale aanvulling is op hun totaal assortiment. De velgen zijn beschikbaar in sportieve lichtmetalen velgen tot kleurrijke aluminium velgen. Door het ruime en gevarieerde assortiment is er altijd wel een TEC-velg te vinden die past bij uw wensen. 

Er is niet alleen op het uiterlijk gelet van de velgen, maar ook de veiligheid is een belangrijk onderdeel voor het bedrijf. Wilt u meer weten over de TEC-velgen? Stel ons gerust een vraag.

TEC velgen

Bestel TEC-velgen gemakkelijk online

Online velgen kopen bij Leo's Autoservice is heel eenvoudig. Of het nu gaat om 15 inch velgen of 18 inch velgen, u bestelt ze gemakkelijk in onze webshop. Zowel losse velgen als compleet met banden. Kies uw categorie, selecteer een merk en kies uw favoriete velg. Wij geven u graag advies.

 

Bekijk ons aanbod TEC-velgen. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.