Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Subaru velgen

Een subaru staat op het circuit bekend als een echt racemonster. De sportieve uitstraling van deze auto is dan ook niet voor niets zo populair onder autoliefhebbers. Ben jij de gelukkige eigenaar van een Subaru? Dan mag een mooie set lichtmetalen velgen niet ontbreken. In onze online velgenshop vindt u een breed assortiment Subaru velgen in diverse inchmaten. Voor ieder model van Subaru bieden wij passende velgen, te denken aan de Subaru Impreza, Subaru Forrester, Subaru Tribeca, Subaru Trezia, Subaru Legacy en Subaru Justy.

subaru-velgen

Subaru velgen kopen?

Het velgenaanbod van Leo’s Autoservice mag u zeker niet missen. In onze online velgenshop vindt u gegarandeerd een set Subaru velgen die bij u passen. Kunt u niet kiezen? Laat ons dan een suggestie doen.

Wilt u advies over Subaru velgen?

Wilt u een sportieve velg, maar weet u niet goed welke velg bij uw auto past? Laat ons dan een suggestie doen. Wij weten precies welke velgen bij uw Subaru passen.

 

Bekijk hier de webshop met onze assortiment Subaru velgen.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.