Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Stilauto velgen

Stilauto velgen is toch wel één van de grootste en bekendste Italiaanse velgenmerken die op de markt beschikbaar zijn. Sinds 1964 voorzien ze de wereld al van kwalitatief hoogwaardige lichtmetalen velgen. De grote kracht van het merk Stilauto is dat ze de normale personenauto's voorzien van velgen. De Stilauto velgen zijn onder andere geschikt voor Volvo, Mazda, Fiat en Renault. Het zijn gewoon goede velgen, voorzien van de juiste kwaliteit en zonder al te veel bijzonderheden. De velgen zijn namelijk gecontroleerd met X-rays en ze zijn voorzien van een TÜV certificering. De populaire 5+5 model velg is verkrijgbaar bij Leo's Autoservice. Bestel direct!

Bestel Stilauto velgen in onze webshop

Leo's velgen is de specialist in lichtmetalen velgen en banden. Naast Stilauto velgen leveren we diverse andere velgenmerken. De velgen en banden worden snel geleverd en indien gewenst gelijk gemonteerd door ons team in Dirksland. n onze velgenshop kunt u online velgen kopen in diverse inchmaten, zowel goedkope lichtmetalen velgen als de wat exclusievere. Altijd mooie aanbiedingen voor velgen.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.