Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Smart velgen

Op zoek naar lichtmetalen velgen voor u Smart? Neem dan gerust een kijkje in onze online velgenshop. Met Smart velgen krijgt u Smart net dat beetje extra. U als eigenaar van een Smart hoeven wij niet te vertellen hoe fijn het is om in een Smart te rijden en als u dan ook nog kan pronken met een mooie set lichtmetalen Smart velgen, dan is dit de uitgelezen kans. Leo’s Autoservice biedt u een uitgebreid assortiment Smart velgen in diverse inchmaten en voor alle modellen van Smart. Kijk snel voor een fraaie set velgen voor uw Smart Fortwo of Forfour.

smart-velgen

Smart velgen kopen?

Bij Leo’s Autoservice kunt u Smart velgen kopen tegen een scherpe prijs, met of zonder banden. Wanneer gewenst kunnen we de velgen direct onder uw auto monteren. In onze online velgenshop vindt u een ruim assortiment velgen van Europese topmerken. Tevens hebben we leuke aanbiedingen voor velgen.

Wilt u advies over Smart velgen?

Wilt u een sportieve velg, maar weet u niet goed welke velg bij uw auto past? Laat ons dan een suggestie doen. Wij weten precies welke velgen bij uw Smart passen.

 

Bekijk hier de webshop met onze assortiment Smart velgen.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.