Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Skoda velgen

Op zoek naar nieuwe goedkope lichtmetalen velgen voor uw Skoda? Skoda velgen geven uw auto een heel nieuw karakter. Denk bijvoorbeeld aan sportieve of stoere velgen die uw auto een snelle uitstraling geven. Of ga voor robuuste en stijlvolle velgen waardoor uw Skoda een echte eyecatcher wordt. Skoda velgen worden geleverd in diverse inchmaten en voor iedere model. Denk bijvoorbeeld aan lichtmetalen velgen voor uw Skoda Fabia, Skoda Superb of Skoda Octavia.

skoda-velgen

Skoda velgen kopen?

Bij Leo’s Autoserevice vindt u altijd een leuke velg voor een leuke prijs. Iedere maand hebben we ook leuke aanbiedingen voor velgen. Kijk in onze voor een set lichtmetalen velgen. Wij doen u graag vrijblijvend een aanbod. Weet u niet goed welke velg bij uw Skoda past? Laat ons dan een suggestie doen. Wij monteren dagelijks velgen onder de auto’s van onze klanten en weten precies welke velgen goed bij uw Skoda passen.

 

Bekijk onze velgenshop!

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.