Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Seat velgen

Geef uw Seat een nieuw karakter met een paar lichtmetalen velgen van Leo’s Autoservice. Een stoere auto verdient mooie velgen. In onze online velgenshop vindt u velgen voor diverse Seat modellen. Leo’s Autoservice biedt lichtmetalen velgen voor onder andere de Seat Leon, Seat Cordoba, Seat Ibiza, Seat Cupra en Seat Toledo, maar ook voor andere modellen kunt u bij ons terecht. Bekijk ons velgenoverzicht voor personenauto’s.

Lichtmetalen Seat velgen voor een scherpe prijs

In onze online velgenshop vindt u velgen van de bekendste merken uit Europa. Velgen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor iedere inchmaat hebben we een passende set velgen, zp zijn er 13 inch velgen, 14 inch velgen, 15 inch velgen, 16 inch velgen, 17 inch velgen, 18 inch velgen en 19 inch velgen. Voor de grotere auto’s bieden we zelf 20 inch velgen of 22 inch velgen.

seat-velgen

Welke velgen passen bij mijn Seat?

Heeft u een mooie set velgen kunnen vinden in ons velgenoverzicht? Vraag dan vrijblijvend om een scherpe aanbieding. Bekijk ons assortiment velgen. Weet u niet goed welke velgen onder uw auto passen? Laat ons dan een suggestie doen.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.