Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Ronal velgen

Ronal velgen zijn al sinds 1969 een grote speler in de markt voor lichtmetalen velgen. Door zulke lange ervaring is Ronal in staat om de velgen te leveren die over een hoge kwaliteit beschikken. Veel automerken maken graag gebruik van deze Ronal velgen. Denk hierbij aan Audi, BWM, Ford, Mercedes-Benz en Volkswagen. Bovendien zijn de velgen voorzien van het TÜV-keurmerk.

Het assortiment Ronal velgen

Ronal velgen hebben een uitgebreid assortiment in verschillende inchmaten van 13 t/m 20 inch. De velgen bestaan uit verschillende modellen, zoals de R55, R65 en R44 lijn. Bekijk gerust onze online velgenshop voor het volledige assortiment.

Ronal velgen

Bekijk ons aanbod Ronal velgen. 

Koop online velgen in de webshop van Leo's Velgen

Online velgen kopen bij Leo's velgen is heel eenvoudig. Of het nu gaat om 15 inch velgen of 18 inch Rial velgen, het kan allemaal. Zowel losse velgen als compleet met banden. Kies uw categorie, selecteer een merk en kies uw favoriete velg. Wij geven u graag advies. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.