Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Porsche velgen

Bent u de gelukkige rijder van een Porsche? Wat ontzettend gaaf! Als u in een Porsche rijdt weet u als geen ander wat een set mooie velgen met uw Porsche kunnen doen. Maak uw Porsche nu nog unieker met een set prachtige velgen van Leo's Autoservice.

Uw Porsche velgen aan vervanging toe?

Als u huidige velgen zijn versleten, dan is het de hoogste tijd voor een set nieuwe velgen voor uw Porsche. Maar ook als u bent uitgekeken op uw huidige velgen of u net een Porsche heeft aangeschaft, dan verdient uw Porsche nieuwe velgen. Laat iedereen keer op keer versteld staan van uw prachtige auto.

porsche-velgen

Voor alle Porsche modellen passende velgen

Of u nu een Porsche 911, een Porsche Cayenne of een Porsche Panamera hebt. Bij Leo's Autoservice hebben we voor iedere Porsche passende velgen. Kijk rustig rond in onze online velgenshop en vraag om een vrijblijvend prijsvoorstel, met of zonder banden en montage. Als u verder nog vragen heeft kunt u contact opnemen via onze contactgegevens. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.