Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Peugeot velgen

Bent u de trotse eigenaar van een Peugeot? Een set mooie velgen maken uw auto nog persoonlijker. Met lichtmetalen velgen van Leo's Autoservice geeft u uw Peugeot precies de uitstraling waar u naar op zoek bent. Uw transformeert uw auto in één klap van saai naar stoer of van degelijk naar pure luxe met onze Peugeot velgen. Of past sportief toch beter bij u?

peugeot-velgen

Voor ieder model passen Peugeot velgen

Of u nu in een Peugeot 107 rijdt of een Peugeot 308, voor ieder model zijn er passende velgen. Ook in het bedrijfswagensegment zijn er mooie velgen te verkrijgen, zoals de Peugeot Bipper, Peugeot Expert, Peugeot Partner en de Peugeot Boxer. Weet u niet goed welke velgen onder uw auto passen? Laat ons dan een suggestie doen. Wij hebben reeds vele Peugeots voorzien van velgen.

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs

In onze velgenshop vindt u goedkope lichtmetalen velgen. In iedere prijsrange hebben we passende velgen. Heeft u een mooie velg kunnen vinden? Vraag dan om een vrijblijvend prijsvoorstel. Wij verzekeren u dat we u een leuk aanbod kunnen doen.

 

Bekijk hier de webshop met ons uitgebreide assortiment. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.