Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Opel velgen

Rijdt u in een prachtige Opel, maar wilt u uw auto net dat beetje extra geven? Monteer dan een set nieuwe Opel velgen, dit kan de uitstraling van uw auto compleet veranderen. Van saai naar stoer, of van degelijk naar sportief. De lichtmetalen velgen in onze velgenshop geven uw auto een persoonlijk accent. Daar zat u net op te wachten!

opel-velgen

Goedkope lichtmetalen velgen

Bij Leo's Autoservice vindt u velgen tegen de scherpste prijzen. Bij ons bent u verzekerd van een set goedkope lichtmetalen velgen voor uw Opel. In het verleden hebben wij met succes velgen gemonteerd onder een Opel Astra, Opel Agila, Opel Corsa, Opel Meriva, Opel Insignia, Opel Antara en Opel Zafira. Kortom: voor elk type auto hebben wij een passende set lichtmetalen velgen.

Wij hebben een zeer uitgebreid asosortiment Opel velgen

Heeft u een set velgen kunnen vinden en bent u benieuwd wat dat gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend om een leuke aanbieding. Bekijk hier de webshop met ons uitgebreide assortiment velgen. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.