Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Mini velgen

Een Mini is een auto met uitstraling. Het fraaie design van een Mini valt direct op en dat siert u als bestuurder. Als u uw auto net dat beetje extra wilt geven, voorzie uw Mini dan van een set stoere lichtmetalen velgen. Uw auto kan zo een nog krachtigere uitstraling krijgen.

mini-velgen

Wilt u Mini velgen kopen?

Bent u op zoek naar een set stoere, sportieve of juist luxe velgen voor uw Mini Countryman, Mini One, Mini Cabriolet of uw Mini Cooper? Leo's Autoservice biedt u een breed aanbod aan velgen voor uw Mini. U heeft de keuze uit diverse inchmaten, velgen van topmerken en bijpassende banden. Heeft u een een leuke velg in onze online velgenshop kunnen vinden? Vraag dan direct om een betaalbaar prijsvoorstel.

Online velgenshop: velgen van topmerken!

In onze online velgenshop vindt u velgen van topmerken als Brock, Carmani, Dezent en Lenso. Meer dan vijftig topmerken! Door grootschalig in te kopen kunnen wij u een scherp prijsvoorstel doen. Leo's Autoservice: hoge kwaliteit, direct service en bovenal betaalbaar.

 

Bekijk hier de webshop met ons assortiment Mini velgen? 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.