Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Mazda velgen

Een Mazda is niet compleet met een stoere set lichtmetalen velgen. Mazda velgen zijn er in vele uitvoeringen, alleen zo goedkoop als bij Leo’s Autoservice vindt u ze nergens. Mazda velgen van Europese topmerken tegen een scherpe prijs. Beschikbaar in diverse inchmaten en verkrijgbaar voor alle modellen van Mazda. Wij bieden goedkope lichtmetalen velgen voor onder andere de Mazda MX-3, Mazda MX-5, Mazda MX-6, Mazada CX-7, 7 en 9, Mazda 2 tot 6, Mazada 121, Mazda 323, Mazda 626m Mazda MPV, Mazda Premacy, Mazda RX8, Mazda Xedos, Mazda Demio en Mazda Tribute.

mazda-velgen

Mazda velgen kopen?

Leo’s Autoservice heeft onbetwist het grootste aanbod velgen van Nederland. In onze velgenshop vindt u een uitgebreid assortiment Mazda velgen van Europese topmerken. Heeft u een leuke velg kunnen vinden? Dan doen wij u graag vrijblijvend een leuk prijsvoorstel. Weet u niet goed welke velg bij uw auto past? Laat ons dan een suggestie doen.

 

Bekijk hier de webshop met ons uitgebreide assortiment aan Mazda velgen. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.