Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Mandrus velgen

Mandrus velgen zijn een lust voor het oog. Dit merk maakt uitsluitend velgen voor Mercedes Benz auto's. Bekijk het volledige aanbod velgen van Mandrus.

Exclusiviteit van Mandrus velgen

Doordat Mandrus velgen exclusief voor de Mercedes Benz worden gemaakt, bent u zeker van een uitstekende kwaliteit en pasvorm van de velgen. Wanneer wij een aanvraag ontvangen voor velgen voor een Mercedes Benz, neigen wij al snel naar Mandrus velgen. U zult deze voorkeur begrijpen wanneer u in aanraking komt met velgen van dit merk. De kwaliteit en exclusiviteit spat er namelijk vanaf. Dat is pas genieten!

Welke Mandrus velgen leggen wij onder uw auto?

Wilt u ook graag rijden in een auto die het lust voor het oog is en zoekt u daarvoor naar bijpassende velgen, dan adviseren wij u nogmaals de Mandrus velgen. Samen met u kijken we graag naar welke velg van dit merk het beste bij uw Mercedes Benz past. Bekijk online het aanbod en informeer bij ons naar de beschikbaarheid van de Mandrus velgen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0187 - 60 01 99 en u kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen.

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.