Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

MAK velgen

MAK velgen zijn van goede kwaliteit en staan voor prestatie. Dit alles tegen een goede prijs. De velgen van mak bestaan uit een Italiaans design en de velgen lopen voorop in de nieuwe trends. Zo bestaan de velgen uit gepolijste, hoogglanzende velgen verkrijgbaar in vele kleurcombinaties. Het voordeel van MAK velgen is dat het voor verschillende voertuigen geschikt is, zoals persoonvoertuigen, 4x4's, SUV's en bestelauto's. Naast hun uitgebreide assortiment hebben ze verschillende velgen gemaakt speciaal voor BMW, Audi en Mercedes-Benz.

Bij Leo's Autoservice vindt u een uitgebreid assortiment MAK velgen. Bekijk ons aanbod of vul de velgenconfigurator hierboven in.

MAK velgen

Bij Leo's velgen garanderen wij dat uw velgen altijd passen. Ook voor banden, tuning en algemeen onderhoud bent u bij Leo's velgen aan het juiste adres. Uw velgen besteld u gemakkelijk in onze webshop. Voor eventuele montage van uw velgen bent u bij ons van harte welkom. Neem gerust contact met ons op als uw vragen heeft over onze producten of diensten.