Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

MAK velgen bij Leo’s Autoservice

 

Bent u op zoek naar een velg die uw auto een sportieve, agressieve, klassieke of futuristische uitstraling geeft? Dan zijn MAK velgen iets voor u! Deze MAK velgen zijn te herkennen aan hun Italiaanse design en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Neem zeker een kijkje bij ons aanbod MAK velgen in de webshop om een goed beeld te krijgen welke velgenset het best bij uw wensen aansluit. 

 

Bekijk hier de MAK velgen in de webshop!

MAK velgen

Het kopen van MAK velgen is een uitstekende keuze wanneer u uw auto een make-over wilt geven. De lichtmetalen velgen van MAK zijn namelijk een geweldige manier om het uiterlijk en de veiligheid van uw auto te verbeteren. Het lage gewicht van de lichtmetalen velgen optimaliseert de rijkwaliteit bij het remmen en in de bochten. Dit zorgt voor een betere afstelling van de auto, wat de veiligheid en het brandstofverbruik bevordert.

 

Het voordeel van MAK velgen is dat de velgen geschikt zijn voor verschillende voertuigen, zoals personenvoertuigen, 4x4’s, SUV’s en bestelauto’s. De velgen van MAK zijn van goede kwaliteit en staan voor prestatie. Dit alles tegen een goede prijs. MAK velgen bestaan uit een Italiaans design en de velgen lopen voorop in de nieuwe trends. Zo bestaan de velgen uit gepolijste hoogglanzende velgen verkrijgbaar in vele kleurcombinaties.

MAK velgen bij Leo’s Autoservice

Bij Leo’s Autoservice vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende merken velgen waaronder de sportieve Italiaanse MAK velgen. Bent u benieuwd welke velgen het best onder uw auto passen? Dan informeren we u graag over de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom. Ook kunt u de online velgen configurator invullen, zodat u meteen weet welke MAK velgen onder uw auto passen.

 

In onderstaande video kunt u zien hoe u de juiste banden of velgen kunt vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, neem dan gerust contact op of bel ons via 0187-600199!

 

Online velgen of banden bestellen? Bekijk de webshop van Leo's Autoservice!