Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Jaguar velgen

Een bijzondere auto verdient bijzondere velgen. Een Jaguar is een mooie auto, echter met een fraaie set velgen is het echt een lust voor het oog. Een Jaguar straalt sportiviteit uit en heeft een robuust karakter. Een mooie set lichtmetalen Jaguar velgen kan dit effect alleen nog maar versterken. Tevens maken uw velgen de uitstraling van uw Jaguar uniek. Bij Leo’s Autoservice kunt u terecht voor diverse inchmaten en ook de grote inchmaten zijn rijkelijk bij ons vertegenwoordig. Kijk snel in onze online velgenshop voor een set lichtmetalen velgen voor uw Jaguar XJ, Jaguar XF, Jaguar X-type of Jaguar S-type.

 

jaguar-velgen

Jaguar velgen kopen?

Bij Leo’s Autoservice vindt u een ruim assortiment lichtmetalen velgen voor uw Jaguar. Zoek in onze online velgenshop naar een set velgen die u mooi vindt en wij doen u graag een vrijblijvend aanbod. U kunt ons ook vragen om een suggestie te doen.

 

Bekijk de webshop hier en ontdek onze assortiment aan Jaguar velgen. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.