Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

General banden

De autobanden van het merk General behoren tot de Continetal groep en vallen in het prijssegment van de prijsvechters. Continental heeft alle kennis en expertise gebundeld en vertaald naar een autoband met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Niet alleen de prijs maakt de aanschaf van General banden aantrekkelijk, maar ook de lange levensduur.

De zomer én winterspecialist

Autobanden met een perfecte tractie en geavanceerde profielen. Een perfecte wegligging bij zowel nat als droog wegdek en ook winterse omstandigheden zijn voor General banden geen enkel probleem. Het assortiment bestaat uit een brede selectie van zowel zomerbanden als winterbanden en zijn geschikt voor personenwagens, auto’s met vierwielaandrijving en SUV’s. Het asymmetrische loopvlak biedt een hoog rijcomfort en reduceert het afrolgeluid tot het minimum.

General autobanden kopen?

Leo’s Autoservice heeft speciaal voor u de beste General autobanden geselecteerd. In onze online bandenshop heeft u direct een overzicht van al onze General banden, gespecificeerd naar verschillende automerken. Bekijk direct ons overzicht General autobanden.