Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Fox velgen

 

De unieke velgen van Fox zijn ontwikkeld aan de hand van de wensen van de markt. Door te luisteren naar de wensen van de markt, is Fox de markt toegetreden met unieke velgen. Fox Racing is niet voor niks één van de meest gerespecteerde en bekendste lichtmetalen velgmerken op de markt. Bovendien hebben de velgen een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. 

 

De Fox velgen zijn verkrijgbaar van degelijke tot sportieve velgen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. Bij Leo's Autoservice heeft u de keuze uit verschillende velgen van Fox! Bent u benieuwd naar ons assortiment Fox velgen? Bekijk dan ons assortiment of vul de velgenconfigurator in.

Fox velgen

Bestel uw Fox velgen direct bij Leo's velgen

Leo's velgen staat voor u klaar als het gaat om velgen, banden, tuning en onderhoud. Wij hebben een breed assortiment velgen voor elk automerk en in verschillende prijsklassen. Uw velgen besteld u gemakkelijk in onze webshop. Vervolgens heeft u de keus om ze thuis te laten bezorgen of ze direct te laten monteren in onze garage in Dirksland. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.