Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Ford velgen

Rijdt u in een stijlvolle Ford? Dan verdient uw auto zeker een set lichtmetalen velgen met uitstraling. Velgen geven uw auto een unieke uitstraling. Creëer de look die u zelf wil, bijvoorbeeld stoer of sportief. Op een set betaalbare Ford velgen van Leo's Autoservice zat u net te wachten.

ford-velgen

Lichtmetalen Ford velgen voor een leuke prijs

De prijs van een set velgen is afhankelijk van de inchmaat, of u wel of geen banden wilt en of de velgen voor u moeten worden gemonteerd. In onze online velgenshop kunt u altijd vrijblijvend een prijsaanvraag doen. Voor ieder type Ford, maar ook voor ieder type bestuurder hebben wij een passende velg. Bent u op zoek naar passende velgen voor uw Ford Ka, Ford Fiesta of Ford Mondeo? Kijk dan in ons velgenoverzicht voor personenwagens. Als u op zoek bent naar een set velgen voor u bedrijfswagen, zoals een Ford Transit, dan kunt u kijken in ons velgenoverzicht voor bedrijfswagens.

Online velgen kopen in onze velgenshop

Heeft u een set stoere, sportieve of juist luxe velgen kunnen vinden? Vraag dan vrijblijvend om een prijsvoorstel. Wij doen u graag een scherpe aanbieding. Bekijk hier direct ons assortiment velgen.

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.