Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Ford velgen

Rijdt u in een stijlvolle Ford? Dan verdient uw auto zeker een set lichtmetalen velgen met uitstraling. Velgen geven uw auto een unieke uitstraling. Creëer de look die u zelf wil, bijvoorbeeld stoer of sportief. Op een set betaalbare Ford velgen van Leo's Autoservice zat u net te wachten.

ford-velgen

Lichtmetalen Ford velgen voor een leuke prijs

De prijs van een set velgen is afhankelijk van de inchmaat, of u wel of geen banden wilt en of de velgen voor u moeten worden gemonteerd. In onze online velgenshop kunt u altijd vrijblijvend een prijsaanvraag doen. Voor ieder type Ford, maar ook voor ieder type bestuurder hebben wij een passende velg. Bent u op zoek naar passende velgen voor uw Ford Ka, Ford Fiesta of Ford Mondeo? Kijk dan in ons velgenoverzicht voor personenwagens. Als u op zoek bent naar een set velgen voor u bedrijfswagen, zoals een Ford Transit, dan kunt u kijken in ons velgenoverzicht voor bedrijfswagens.

Online velgen kopen in onze velgenshop

Heeft u een set stoere, sportieve of juist luxe velgen kunnen vinden? Vraag dan vrijblijvend om een prijsvoorstel. Wij doen u graag een scherpe aanbieding. Bekijk hier direct ons assortiment velgen.