Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Fondmetal velgen

 

Heeft u een stoere auto, dan wilt u daar geen truttige velgen onder. Uw auto is stoer, dus uw velgen moeten dat ook zijn. In dat geval adviseren wij u te kijken naar Fondmetal velgen. Dit zijn Italiaanse velgen die een strak en stijlvol design hebben met een sportief karakter. Dit resulteert in stoere velgen die perfect passen bij auto’s van Audi, Seat, Skoda en Volkswagen.

Fondmetal velgen online kopen

Leo’s Autoservice is gespecialiseerd in lichtmetalen velgen en heeft dan ook een ruim aanbod Fondmetal velgen beschikbaar. Alle velgen van dit Italiaanse topmerk kunt u in onze online velgenshop eenvoudig bestellen. Dankzij de velgenconfigurator kunt u alle beschikbare Fondmetal velgen eerst virtueel op uw auto zetten, zodat u weet of de velgen daadwerkelijk bij uw auto passen. Dit maakt het eenvoudig om een leuke set velgen uit te zoeken voor uw auto.

Meer weten over Fondmetal velgen?

Mocht u nog vragen hebben over de Fondmetal velgen uit ons assortiment, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar 0187 - 60 01 99 voor meer informatie of stuur ons een e-mail. Ons team staat voor u klaar en monteert de Fondmetal velgen ook graag onder uw auto. U kunt in de tussentijd in onze showroom genieten van een heerlijk, vers kopje koffie.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.