Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Fiat velgen

Een Fiat is een auto met stijl en voor mensen met smaak. De uitstraling van een Fiat zit hem in de details. Met een mooie set lichtmetalen velgen voor uw Fiat creëert u de uitstraling die u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een set stoere lichtmetalen velgen of juist een set velgen met een klassieke uitstraling. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Voor Fiat velgen bent u bij ons aan het juiste adres.

fiat-velgen

Fiat velgen kopen?

Bekijk ons assortiment Fiat velgen in ons velgenoverzicht. Het maakt niet uit voor welk model u velgen zoekt, voor ieder model hebben we een passende set Fiat velgen. Leo’s Autoservice biedt Fiat velgen voor onder andere de Fiat 500, Fiat Bravo, Fiat panda, Fiat Stilo en Fiat Punto, maar ook voor andere modellen hebben we leuke en goedkope lichtmetalen velgen. We hebben velgen voor uw Fiat van 13 tot en met 22 inch.

 

Klik hier voor onze online velgenshop.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.