Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Enzo velgen

 

Enzo velgen zijn stalen en lichtmetalen velgen. De Enzo velgen zijn onderdeel van de ALCAR Groep. Het bedrijf staat garant voor innovatie, modern design en klantgerichtheid. De velgen zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar tegen een lage prijs. Enzo velgen zijn in 14, 15 en 16 inch verkrijgbaar. 

 

Enzo velgen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere velgen. Zo zijn deze velgen goed bestand tegen sneeuw, opspattend pekel en andere winterse omstandigheden. Daarnaast is er voor elk automerk wel een Enzo velg te vinden. Het merk staat bekend om hun rustige designs en met hun uitgebreide assortiment is er altijd wel een velg te vinden die bij uw wensen past. Bent u benieuwd naar ons assortiment Enzo velgen?

 

Bekijk dan ons aanbod of vul de velgenconfigurator hierboven in.

Enzo velgen

Haal uw Enzo velgen bij Leo's velgen

Leo's velgen staat bekend als een betrouwbare velgen- en bandenspecialist in de regio van Zuid-Holland. Bij ons besteld u gemakkelijk uw Enzo velgen online in onze webshop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur uw velgen thuis af te leveren. Natuurlijk is het ook een mogelijkheid om direct u velgen door onze specialisten te laten monteren. Heeft u vragen over onze producten of diensten. Neem gerust contact met ons op.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.