Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Carmani velgen

Vindt u de prijs belangrijk bij het aanschaffen van nieuwe velgen? Dan zijn de Carmani velgen de juiste velgen voor u! Carmani velgen zijn stijlvolle velgen, voorzien van goede kwaliteit en verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Van orgine is het een Duitse velgenfabrikant, waardoor u zeker weet dat de velgen over Duitse degelijkheid beschikken. Carmani richt zich voornamelijk op de autoliefhebbers met bijzondere auto's die op zoek zijn naar eigenzinnige velgen.

Het aanbod Carmani velgen is zeer divers, met maten van 15 t/m 19 inch. Wel hebben de velgen één overeenkomst: de velgen komen stoer over. Bekijk hieronder ons aanbod Carmani velgen en kies uw velgen!

Carmani velgen

 

 

 

 

 

Over Leo's velgen 

Leo's is dé specialist in lichtmetalen velgen en banden. De Carmani velgen kunnen direct op onze website besteld en bij u bezorgd worden. Het is ook mogelijk om de velgen door ons te laten monteren. De keus is geheel aan u. Ook voor onderhoud en tuning bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bekijk hier ons volledige aanbod Carmani velgen.

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.