Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Borbet velgen bij Leo's Autoservice

 

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit velgen voor uw auto? Dan zijn Borbet velgen iets voor u! Dit merk is voorzien van Duitse kwaliteit in combinatie met een mooi design. De Borbet velgen zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en designs. Bekijk ons aanbod aan Borbet velgen in onze webshop.

 

Bekijk hier de Borbet velgen in de webshop!

borbet-velgen

 

Borbet velgen: lichtmetalen velgen van Duitse kwaliteit

Als een van de meest toonaangevende aluminium velgenfabrikanten, weet u met Borbet velgen altijd waar u aan toe bent. Sinds 1977 staat het merk bekend als dé specialist op het gebied van aluminium velgen waarbij kwaliteit en design hand in hand gaan. Met uitgebreide kwaliteitssystemen en bekwaam personeel waarborgt Borbet de kwaliteit. Op verschillende vlakken is Borbet ISO-gecertificeerd. Dit geldt voor haar milieumanagementsysteem en het kwaliteitsmanagement.

 

Vandaag de dag biedt Borbet keuze uit een oneindig assortiment van verschillende varianten velgen: van opvallend, sportief en dynamisch tot klassiek en elegant. Leo’s Autoservice heeft een breed assortiment aan Borbet velgen. Zoek de Borbet velgen in de kleur en stijl die het beste bij uw auto passen. De Borbet velgen zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

Door deze uitgebreide keuze is er altijd wel een set Borbet velgen die bij uw auto en smaak past!

 

Groot assortiment velgen bij Leo's Autoservice

Buiten de prachtige Borbet velgen biedt Leo’s Autoservice ook nog een heleboel andere topmerken aan:

Buiten deze merken zijn er nog een heleboel andere velgen merken verkrijgbaar bij Leo’s Autoservice. In totaal bieden wij 39 verschillende merken velgen aan!

 

Borbet velgen kopen bij Leo's Autoservice

Bent u benieuwd welke velgen het beste bij uw auto passen? Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom. Mocht u het toch liever online regelen, dan kunt u onze online velgen configurator invullen. Zo kunt u zien welke Borbet velgen het beste onder uw auto passen. Ook voor banden kunt u terecht bij Leo’s Autoservice. Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op of bel 0187-600199.

 

Online velgen of banden bestellen? Bekijk de webshop van Leo's Autoservice!