Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

Bentley velgen

Een Bentley is een luxe auto waar u veel bekijks mee trekt. U kunt uw Bentley nog mooier maken door een unieke set Bentley velgen onder uw auto te monteren. Of u nu kiest voor een klassieke set Bentley velgen of voor een sportieve set Bentley velgen, uw Bentley zal uniek zijn. Ons aanbod aan velgen varieert van 13 tot en met 26 inch. Dus ook voor de grotere inchmaten kunt u bij ons terecht.

 

bentley-velgen

Bentley velgen kopen?

In onze onze online velgenshop vindt u een breed assortiment goedkope lichtmetalen velgen voor uw Bentley. Een ruime keuze uit Europa’s beste merken en verkrijgbaar in verschillende inchmaten. Bij Leo’s Autoservice vindt u altijd mooie aanbiedingen voor velgen. Uw Bentley is weer helemaal nieuw met een set velgen van Leo’s Autoservice.

 

Bekijk hier de webshop met ons assortiment aan Bentley velgen. 

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Het is bij ons ook mogelijk om online banden te bestellen. Voor zowel onze velgen als banden is het mogelijk om onze configurator te gebruiken. In onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het is om de juiste banden of velgen te vinden voor uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben of twijfelen, schroom dan niet om contact op te nemen of even te bellen via: 0187-600199.