Menu

Velgen

Wij garanderen dat uw velgen passen!

  • 100% pasgarantie
  • Snelle Levering
Vind uw passende velgen
Zoeken

ATS velgen bij Leo's Autoservice


Op zoek naar een sportieve look voor onder uw auto? Dan zijn ATS velgen de perfecte keuze voor u! De velgen van ATS zijn van Duitse komaf en staan bekend om hun innovatieve en moderne ontwerp. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ATS velgen? Neem dan een kijk in ons assortiment of vul onze online
velgenconfigurator in!

Ontdek het assortiment ATS velgen in de webshop!

 

ATS velgen: een sportieve look onder uw auto!

ATS-velgen

ATS is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lichtmetalen velgen. Zo biedt het merk zijn velgen aan grote autofabrikanten als Audi, Mercedes, Volkswagen, Aston Martin, enz. De velgen van ATS hebben een licht gewicht, waardoor het gemaakt is voor de sportwereld. Tegenwoordig worden ATS velgen steeds vaker onder personenauto's geplaatst om het voertuig een sportieve look te geven. Daarnaast brengen de lichtmetalen velgen ook verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgen ze voor meer stabiliteit en dynamiek van uw voertuig en heeft u een betere wegligging.

ATS velgen zijn leverbaar in de maten 15 inch tot en met 21 inch. Verder passen de velgen van ATS onder bijna ieder automerk en zijn deze beschikbaar in strakke designs met prachtige kleuren als: 

Het ruime assortiment velgen bij Leo's Autoservice

Naast ATS velgen beschikt Leo’s Autoservice ook over een groot assortiment aan andere velgenmerken. Wij bieden alleen velgen van hoge kwaliteit en garanderen dat onze velgen aansluiten op uw wensen. Benieuwd naar de verschillende merken autovelgen? Bekijk dan onze webshop!

 

Koop uw banden bij Leo's Autoservice

Bij Leo’s Autoservice is het ook mogelijk om banden online te bestellen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze online configurator! Deze geldt voor zowel banden als velgen. In onderstaande video staat uitgelegd hoe u hier gemakkelijk gebruik van kunt maken. Heeft u toch nog enige vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar 0187-600199.

 

Online velgen of banden bestellen? Bekijk de webshop van Leo's Autoservice!